E-mail Twitter Facebook


Welkom op de website van RK Jenaplanschool De Hussel!


De Hussel  is een Jenaplanschool waar regulier basisonderwijs gegeven wordt. In onderstaand filmpje wordt uitgelegd wat Jenaplan-onderwijs betekent.

 

 

 

 

Naast goede leerresultaten willen we ook dat onze leerlingen voorbereid worden op hun toekomst. Onderzoeken wijzen uit dat naast taal, lezen en rekenen, andere zaken ook heel belangrijk zijn voor de toekomst. Mensen die in hun volwassen leven succes hebben kunnen goed communiceren en samenwerken, zijn flexibel en creatief, zijn zelfstandig en komen zelf met oplossingen, zijn leergierig en zetten door. En dát willen we onze leerlingen ook leren!
Het oefenen en ontwikkelen van deze vaardigheden nemen op de Hussel een belangrijke plaats in. Dit oefenen gebeurt door met elkaar te praten, samen te werken, met elkaar te spelen en te vieren. In deze situatie krijgen kinderen de kans deze belangrijke eigenschappen te ontwikkelen.

Op de website vindt u allerlei informatie over onze school. Bent u nieuwsgierig naar ons onderwijs?
Bel 0228-520 610 of
mail naar directie@dehussel.nl
om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. U bent van harte welkom!

Zie voor contactgegevens de contactpagina.Disclaimer
In deze disclaimer wordt verstaan onder: de eigenaar: de eigenaar van de website; gebruik(en): alle denkbare handelingen; u: de gebruiker (bezoeker) van de website; de content: alle in de website aanwezige inhoud; Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.